Ramen, Kozijnen & Deuren

Ramen & Deuren
Op het gebied van ramen zijn er tal van mogelijkheden. Wat te denken van draaikiepramen, klepramen en naar buitendraaiende ramen. Bij het maken van zo’n keuze moet u niet alleen rekening houden met uw smaak en de stijl van het huis; het moet vooral ook praktisch zijn.

Achterdeuren, tuindeuren en binnendeuren worden met zorg en precisie vervaardigd. U bent niet gebonden aan standaard maten. De voordeur is een belangrijk visitekaartje van uw huis. Deze kunnen gemaakt worden volgens uw idee. Bovendien bent u niet aan aantallen gebonden. Of u nu 1 exemplaar, een volledig pand of complete straat wilt voorzien van een product, wij zijn u graag van dienst.

Verdere mogelijkheden:

  • Rolluiken
  • Screens
  • Horren

Kozijnen
Alle kozijnen worden op maat gemaakt. In deze kozijnen kunnen draaiende delen zoals ramen en deuren worden gemonteerd en kunnen worden voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan politie-keurmerk. Wij leveren maatwerk voor renovatie, nieuwbouw, restauratie en utiliteitsbouw.

Wij gebruiken uitsluitend duurzaam en modern hang- en sluitwerk van gerenommeerde merken. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor informatie over inbraakwerend timmerwerk.

Schuifpuien
Een schuifpui vormt een directe verbinding tussen uw huis en tuin, uw stapt zonder belemmeringen van binnen naar buiten. Bovendien is een schuifpui een absolute waardevermeerdering van uw woning of pand. Wij maken schuifpuien op maat. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Voor gootlijsten, plinten etc. kunt u ook bij ons terecht. Ze worden allemaal op maat gemaakt.